16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Otel tanıtımında Osmanlı esintileri

Rixos Otelleri'nin bir yenisi olan Duabai'deki oteli Ottoman Palace by Rixos'un tanıtımı için düzenlenen ve Osmanlı esintilerinin yer aldığı gecede Ünlü Türk Perküsyon sanatçısı Burhan Öçal ve kıvrak dansları ile Asena sahne aldı.


Rixos Bodrum Otel'deki düzenlenen, Duabili Zabeel Yatırımcı ile gerçekleştirilen işbirliğinin ürünü olan otelin tanıtım gecesinde ilk olarak Burhan Öçal sahne aldı. Trakya All Stars ekibi ile sahneye çıkan Öçal geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı. İskeleden yürünerek gidilen ada üzerinde kurulan alanda gerçekleşen gecede farklı dans gösterileri yer aldı. Üzerine halı serilmiş iskeleden adaya giden konuklara Osmanlı döneminden kıyafetler giyenlerin görev aldığı gecede çeşitli ikramlar sunuldu.


Başlangıcında sinevizyonla Ottoman Palace by Rixos'un tanıtımın yapıldığı organizasyonda sahne alan Asena kıvrak dansları ile izleyenlerin beğenisini topladı. Havai fişek ve çeşitli dans gösterilerinin yer aldığı geceye katılanlardan bazıları sahne önüne gelerek ve bulundukları yerde müziğin ritmine göre oynayarak stres attı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 15:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?