5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Otomobil 3 kişiyi ezdi

Muğla'nın Marmaris İlçesinde, kontrolü kaybeden kadın sürücünün kullandığı otomobil kaldırıma çıkıp yayalara çarptı. Kazada, ikisi ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Marmaris İçmeler karayolunun Seyirtepesi mevkiinde meydana geldi. Hülya Oduncu'nun kullandığı 48 M 5238 plakalı otomobil, yoldan çıkıp önce kaldırımda yürüyen Onur Karaca ile Taner Öztürk'e çarptı, ardından bariyerlere vurup karşı şeride geçti.

Otomobil, yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabildi. Bir süre otomobilin altında sürüklenip bacağı kopan Karaca ile yol kenarındaki 10 metrelik yamaçtan düşen Öztürk ile sürücü Oduncu kazada yaralandı. Görgü tanıkları, kazayı polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İçmeler Belediyesi itfaiye ekipleri yamaca düşen Taner Öztürk'ü düştüğü yerden çıkardı. Sağlık ekipleri, Öztürk ile sürücü Hülya Oduncu'yu ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne, Onur Karaca'yı da Marmaris Özel Ahu Hetman Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan Karaca, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından kopan bacağının dikilebilmesi için İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi Mikro Cerrahi Hastanesi'ne sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2011 Pazar 17:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?