4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Otomobil eve uçtu: 1 ölü

OTOMOBİL EVE UÇTU: 1 ÖLÜ

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında, bir kişi öldü, iki kişi de yaralandı.

Marmaris'ten Muğla'ya seyir halinde olan Gürkan Irmak yönetimindeki 48 M 3917 plakalı özel otomobil, gece Muğla Devrant rampasından aşağı inerken sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki uçuruma sürüklendi. Yaklaşık 70 metre sürüklenen araç Obam Sitesi'nde oturan Murat-Hafize Ünlü çiftinin evine çarparak durdu.

135 PROMİL ALKOL ÇIKTI

Ev sahibi Hafize Ünlü'nün 112 Acil Servis ekiplerini aramasının ardından araçta bulunan Mevlüt Taşkese ve sürücü Gürkan Irmak yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Özgür Kolkesen (27) de kaza yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Gürkan Irmak yapılan alkol muayenesinde 135 promil alkollü çıktı. Kazada ağır yaralanan Mevlüt Taşkese'nin yoğun bakım servisine kaldırıldığı, sürücünün de hafızasının yerinde olmadığı için gözetim altına alındığı öğrenildi.

DEPREM OLDU ZANNETTİ

Ev sahibi Hafize Ünlü, kazadan beş on dakika önce mutfak bölümünde olduğunu belirterek "Mutfaktan ayrıldım, alt kattaki salonda çay içerken büyük bir gürültü koptu. Ben önce deprem zannettim. Sonradan kaza olduğunu anladım. Mutfak bölümüne baktığımda bir araç mutfak kapısının önünde duruyordu. Yani aracın mutfak bölümünde olacağını hiç beklemiyordum. 112 Acil Servisi ve 155 Polis İmdat'ı arayarak bilgi verdim" dedi.

Kazada hayatını kaybeden Özgür Kolkesen'in Muğla'nın Ula İlçesine bağlı Akyaka beldesinde zabıta olarak görev yaptığı açıklandı. Kolkesen'in yaklaşık bir yıldır Akyaka Belediyesi'nde çalıştığı, daha önce ise Hava Kuvvetlerinde Ulaştırma Uzman Onbaşı olarak görev yaptığı ve istifa ettiği belirtildi.

Gürkan Irmak'ın ise geç ay içinde zabıtalıktan istifa ederek inşaat işi ile uğraştığı öğrenildi. Gürhan Irmak'ın hastanede yapılan alkol testinde 135 promil alkollü olduğu ve diğer iki kişinin de alkollü olduğu iddia edildi. Araç içinde olduğu tahmin edilen bira şişeleri kaza yerinin yakınlarında bulundu.

OTOMOBİL EVE UÇTU: 1 ÖLÜ
OTOMOBİL EVE UÇTU: 1 ÖLÜ
OTOMOBİL EVE UÇTU: 1 ÖLÜ
OTOMOBİL EVE UÇTU: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2010 Pazar 09:55:02
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 00:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 95.14.120.xxx Tarih : 19.12.2010 12:37:30

ölenlere rahmet...komşularımızada  geçmiş olsun :(