22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Otomobil hırsızlığı çetesi çökertildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, çaldıkları otomobilleri sahte ruhsat, plaka ve belgelerle sattıkları ileri sürülen 6 kişilik çete çökertildi.

Muğla ve Bodrum Emniyet müdürlerine bağlı ekipler, 2 aylık istihbarat çalışmanın ardından bugün sabah erken saatlerde Gündoğan, Yalıkavak ve Göltürkbükü beldelerinde çok sayıda ev ve işyerine eşzamanlı operasyon düzenledi. 

Operasyonda, Ege Bölgesi'nin çeşitli yerlerinden çaldıkları otomobilleri sahte ruhsat, plaka ve belgelerle sattıkları ileri sürülen A.T., A.A., A.G., Z.D. ve S.G. ile İzmir Karşıyaka'da otomobil tamirhanesi bulunan B.G. yakalandı. Gözaltına alınan çete üyelerinin ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise çok sayıda sahte belge, plaka ve ruhsat ele geçirildi. Ayrıca, çalıntı olduğu belirtilen 12 otomobile el konuldu. 

Otomobillerin 6'sı sahiplerine teslim edildi. Çete üylelerinin son 6 ay içerisinde 65 otomobili çalıp sattığı ileri sürüldü. 6 zanlı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edilecek.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 13:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?