4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Paraşütçü kayalıklara çakıldı

FETHİYE'DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI: 1 YARALI

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesinde bulunan yamaç paraşütü atlama pisti Babadağ'da bir turist, yamaç paraşütü ile düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Meksika uyruklu Amerikan vatandaşı Jorge Mauricio Rivas(32), hem tatil yapmak hem de amatör olarak yaptığı yamaç paraşütüyle uçmak için Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine geldi. Bugün öğle saatlerinde 'single' tabir edilen tek kişilik atlayış için Babadağ'a çıkan Jorge Rivas, bin 900 metre pistinden yaptığı atlayıştan kısa süre sonra şiddetli rüzgarın etkisiyle dengesini kaybederek sarp kayalıklara düştü. Saat 11.00 sıralarında gerçekleşen kaza sonrası saatlerce yardım bekleyen paraşütcü için herkes seferber oldu. İlk etapta paraşüt firması çalışanlarının müdahale etmeye çalıştıkları yaralı paraşütçü, daha sonra Fethiye AKUT tarafından kurtarıldı.

Fethiye'de konuşlu bulunan orman yangın söndürme helikopteriyle Fethiye Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı burada tedavi altına alındı. Yapılan ilk incelemede Rivas'ın kalça kemiğinde kırık tespit edildi.

FETHİYE'DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI: 1 YARALI
FETHİYE'DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 16:33:05
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 16:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?