4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Piknikte yılan dehşeti

PİKNİKTE YILAN SOKAN ÇOCUK HELİKOPTER İLE İZMİR’E SEVK EDİLDİ

Muğla’nın Milas ilçesinde 7 yaşındaki bir kız çocuğuna piknik yaptıkları alanda yılan soktu. Küçük kız, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından ambulans helikopterle İzmir’e sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre; 7 yaşındaki Arife Nur Köksal, ailesiyle birlikte İstanbul’dan Milas’a bağlı Güllük beldesine tatil yapmaya geldi. Bir otele yerleşen aile piknik yapmak için yeşil alana çıktı. Burada yeşillikler içinde oynayan küçük kıza yılan soktu. Kızının çığlığına koşan baba Harun Köksal kızını alarak 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne getirdi. Burada ilk tedavisi yapıldıktan sonra küçük kızın İzmir’e sevk edilmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından hastaların hizmetine sunulan ambulans helikopter çağrıldı.

Nur Köksal, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne iniş yapan ambulans helikoptere konularak İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

ÇIĞLIKLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan Nur Köksal, helikopterden korktuğu için ambulans helikoptere binmek istemedi ve babasının yanında gitmesini istedi. Ancak ambulans helikopter yetkilileri böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirttiler. Bunun üzerine çığlıklar atan ve gözyaşlarına boğulan Nur Köksal sağlık personeli tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Bu sırada yaşananlar 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde görevli personele zor anlar yaşatırken, bazı personellerin de gözyaşlarına hakim olamadı.

PİKNİKTE YILAN SOKAN ÇOCUK HELİKOPTER İLE İZMİR’E SEVK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 15:38:03
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 00:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?