16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Plaj palas bedava

Muğla'nın  Bodrum İlçesi'nde turizm sezonu ortasında, pansiyon ve motellerde yer bulamayan, 5 yıldızlı otelleri de pahalı bulan birçok tatilci Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahillerinde yatmaya başladı.


Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'da sezon ortasında fiyatları 30- 60 YTL arasında değişen pansiyon ve motellerde yer kalmadı. Bodrum'a rezervasyon yaptırmadan tatile gelenler de 4- 5 yıldızlı otellerde fiyatların 180- 800 YTL arasında olduğunu öğrenince, geceleri Bodrum'un dünyaca ünlü Kale manzaralı Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet plajlarındaki şezlongların üzerinde uyumaya başladı.

Ankara'dan tatil için oğluyla geldiği Bodrum’da kalacak otel bulamadığı için 2 gündür Kumbahçe sahilinde şezlong üzerinde yattığını belirten işçi emeklisi, 47 yaşındaki Zübeyde Demir, “Hayatımda ilk kez geldiğim Bodrum'da sokakta kaldım. Ama şikayetçi değilim. Oğlumla sahilde yatıyoruz. 5 yıldızlı otelde kalamıyoruz, ama uyumadan önce kale manzaralı ışıl ışıl bir kenti seyrediyoruz. Bir hafta kalıp Ankara’ya döneceğiz” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 11:13:17
Güncelleme :9 Ağustos 2008 Cumartesi 11:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?