4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Postacıların kıyasıya yarışı

POSTACILAR 1’İNCİLİK İÇİN YÜRÜDÜ

Postacılar bu sefer mektup ulaştırmak için değil birincilik için yürüdüler.

Bu yıl 39’uncu yapılacak olan Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek postacının belirlenmesi için bütün illerde Posta Teşkilatlarında görev yapan postacılar arasında yarışma düzenleniyor. İl Birincileri önümüzdeki aylar içinde yapılacak olan Türkiye Yarışmasına katılacak ve bu yarışmada Türkiye’yi temsil edecek Postacı belirlenecek.

Bu amaçla Muğla Atatürk Stadyumunda Muğla’yı temsil edecek Postacının belirlendiği 10 kilometrelik yürüyüş yarışması yapıldı. Yarışmaya Muğla Posta Teşkilatında görev yapan 6 postacı katılırken, yaklaşık bir saat süren yarışmada dereceye girmek için ter döktüler. Yarışmaya PTT Başmüdürü İzzet Saygı ve diğer yetkililer de izleyici olarak katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden görevlendirilen hakemlerin gözetiminde yapılan yarışmada birinciliği 1.05.23’lük derecesi ile İsak Yağız kazandı. Yağız, Muğla’yı Türkiye yarışmasında temsil edecek. Yarışma sonucunda diğer dereceler ise şu şekilde gerçekleşti: 2. Mustafa Çalışkan-3. Selahi Lüleci-4.Fikret İrez-5.Metin İnal-6.Dinçer Bıdık.

POSTACILAR 1’İNCİLİK İÇİN YÜRÜDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 13:45:05
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 13:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?