5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Renkli aday 79 oy aldı

TEK BAŞINA 79 OY ALDI

23. dönem genel seçimlerinde renkli görüntüsüyle Muğla’dan bağımsız milletvekili adayı olan Hasan Hüseyin Bafalı, Muğla’da seçime giren birçok partiyi geride bırakarak 79 oy almayı başardı.

Asıl mesleği davulculuk olan ve yüzde 70 engeliyle büyük bir cesaret örneği göstererek 12 Haziran seçimlerinde Muğla Milletvekilliğine bağımsız aday olan Hasan Hüseyin Bafalı 79 oy aldı.

Motosikletiyle, tek başına yaptığı propagandayla ilçede ilgi odağı olan Bafalı, seçilemediği için kendi mesleğine dönüş yaptı.

Bafalı’nın seçim vaatleri arasında şunlar bulunuyordu:

Organize Sanayi Bölgesi hakkında çalışmalar, Zeytinyağı fiyatlarının uluslararası standartlarına göre 7 TL’ye çıkarılması için çalışmalar, tütünde kotayı kaldıracağız, pamuk fiyatlarını üreticinin yüzünü güldürecek şekilde düzenlenmesi, emeklilerin insanca yaşaması için çalışmalar, tüm özürlüler için bakım ünitesi yapılması, özürlülere bakmakla yükümlü olanlara asgari ücret düzeyinde maaş bağlanması, İşçi ve memurlara ve çalışmakta olanlara maaşlarında yüzde 25 zam yapılması, tüm muhtarların maaşının bin 200 TL yapılması, çiftçinin kullanacağı mazot ve gübrenin fiyatlarında yüzde 50 oranında indirime gidilmesi, esnaf ve sanatkarlarımızın 5 yıl ödemeksizin beyanına göre ucuz kredi verilmesi için çalışmalar, süt ve besiciliğine kredi verilmesi, işsiz gençlerimize iş sahaları sağlamak, fakir ailelere ve yoksullara 800 TL maaş bağlanması, şehit ve gazi ailelerimize 800 TL maaş verilmesi ve sanayicinin ve çiftçinin elektrik fiyatlarında yüzde 50 indirim yapılması için çalışmalar”

TEK BAŞINA 79 OY ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2011 Pazartesi 12:06:02
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 16:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?