16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Rüşvet operasyonu

İzmir'de çıkar amaçlı suç örgütü kurup, yüksek faizle para vererek geri dönüşümünü silahlı adamları aracılığıyla sağladığı ve haksız menfaat elde ettiği iddia edilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Muğla'nın Dalaman ve Ortaca ilçelerinde 3 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, İzmir'de bir süre önce çıkar amaçlı suç örgütü kurarak haksız menfaat elde ettiği iddiasıyla tutuklandıktan sonra serbest bırakılan V.O.Ç., tahliyenin ardından polisle işbirliği yaparak polisin seri numaralarını aldığı parayı rüşvet aldığı ileri sürülen ağır ceza hakimi A.K.'nin Muğla'nın Dalaman ilçesinde marketçilik yapan yeğeni M.K.'ya gönderdi. M.K., dün gece saat 21.00 sıralarında Dalaman'daki marketinde parayı alırken polisler tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına
alındı. Olayla ilgili olarak Dalaman'da H.Ç. isimli şahıs ile Ortaca ilçesinde avukatlık yapan İ.C.V. isimli şahıs da gözaltına alındı. Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılardan H.Ç. serbest bırakılırken, ağız ceza hakimi A.K.'nin yeğeni M.K. ile avukat İ.C.V. İzmir'e sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 18:34:09
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 09:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?