5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Sağlık kontrolünden çıktı yolda öldü

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde eşi Huriye Yüksel (53) ile sağlık kontrolü için hastanaye gittikten sonra alışveriş yapıp evlerine dönmek üzere yola çıkan 68 yaşındaki Cemal Yüksel (68), evine yaklaştığı sırada bir anda düşüp öldü.

Olay, Ortaca İlçesi’ne bağlı Sarıgerme Köyü yakınlarında dün (Salı) öğlen saatlerinde meydana geldi. Akdeniz Evleri’nde yaşayan 68 yaşındaki Cemal Yüksel sabah saatlerinde eşi Huriye Yüksel ile birlikte sağlık kontrolü için Ortaca Devlet Hastanesi’ne gitti. Muayene olan Yüksel çifti daha sonra pazar alışverişi yapıp evlerine gitmek üzere minibüse bindi. Anayolda inen Yüksel çifti evlerinin bulunduğu yola girip yürümeye başladı. Bir süre ilerleyen çiftten Cemal Yüksel biranda fenalaşıp yere düştü. Eşinin arkasından gelmediğini fark eden Huriye Yüksel geriye dönüp baktığında, yerde yattığını gördü. Eşinin yanına koşan Huriye Yüksel, nefes almadığını anlayınca çığlık atıp yardım istedi, sesini duyan kimse olmadığı için anayola kadar koşan talihsiz kadının yardımına çevredeki inşaatlarda çalışan işçiler geldi. Çağırılan sağlık ekipleri, ağzından kan gelen Cemal Yüksel’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşinin ölümüne tanık olan Huriye Yüksel yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Yüksel, “Sabah birlikte hastaneye gittik dönüş yolunda minibüsten inip yürümeye başladık. Ben biraz önde yürüyordum eşimin gelmediğini fark edip geriye baktığımda yerde gördüm. Yanına koştum yüzü çamurlu suya gömülmüştü. Çevirdiğimde ağzından kan geldiğini görüp yardım istedim. Çok korktum evimin direği gitti ben şimdi ne yapacağım" diye gözyaşı döktü.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, talihsiz adamın cesedi Ortaca Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yüksel’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2011 Çarşamba 12:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?