4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Sahiller doldu taştı!

SAHİLLERDE DAĞ TAŞ İNSAN

Muğla merkezde hava sıcaklığı 43 derece olarak ölçülürken, Muğlalılar sıcaktan korunmak için Akyaka sahiline akın etti.

Akyaka sahilinde son yılların en kalabalık günü yaşanırken, bazı vatandaşlar sıcaktan korunmak için sahil kenarı haricinde çam ağaçlarının altı ve kayalıklarda buldukları boş yerlerde bile güneşten korunmaya çalıştı.

Akyaka sahiline Muğla’nın dışında Yatağan, Ula, Kavaklıdere, Milas, Aydın ve Denizli’den çok sayıda vatandaş günübirlik deniz keyfi yapmak için Akyaka’ya akın etti. Akyaka sahilinde yer bulamayan vatandaşlar ise Akyaka-Akbük arasındaki tüm sahil boyunca boy alan bırakmadı. Akyaka sahiline daha çok yabancı turist ve yerli halk tercih ederken, Çınar koyuna ise Aydın ve Denizli’den gelen vatandaşlar tercih etti.

ÇAM AĞAÇLARININ ALTI PİKNİK ALANI OLDU

Gününü Çınar koyunda geçirmek isteyen vatandaşlar araçları ile geldikleri koyda çam ağaçları altında günübirlik tatilini geçirirken, bir yandan da tüplü ızgaralarını pişirdi. Denize girmeyen vatandaşlar ise çam ağaçlarının gölgesinde uyumayı tercih etti. Sahil boyunca en küçük bir kumsalda bile denize girmeyi tercih eden vatandaşlar, denizin tadını çıkarırken sıcaktan korunmaya çalıştılar.

KAYALIKLAR ARASINDA DENİZ KEYFİ

Denize girecek kumsal bulamayan vatandaşlar kayalıklar arasında bile günlük pikniklerini yaparken, bazı vatandaşlar da uyumayı tercih etti. Çınar koyuna günübirlik tatile gelen Aydın, Denizli ve Muğlalı vatandaşların araçları ise sahil boyunca uzun kuyruklar oluşturdu.

SAHİLLERDE DAĞ TAŞ İNSAN
SAHİLLERDE DAĞ TAŞ İNSAN
SAHİLLERDE DAĞ TAŞ İNSAN
SAHİLLERDE DAĞ TAŞ İNSAN
SAHİLLERDE DAĞ TAŞ İNSAN
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 19:31:02
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 23:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?