22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Sahte ünlüler turistleri eğlendirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcılar Bob Marley, Robbie Williams ve Cher'in benzerleri olan sanatçılar, turistleri coşturdu

Özel bir organizasyonla Marmaris'e gelen ünlülerin benzerleri, Amfi Tiyatro'da verdikleri konserde, yabancı turistlerin oluşturduğu yaklaşık 500 kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Gecede ilk olarak Cher'in İngiliz benzeri olan Joanna sahneye çıktı. Joanna'nın ardından Robbie Williams'ın benzeri olan "RobbieW" konser verirken, finali ise efsane isim Bob Marley'in Hollandalı benzeri yaptı. Kendisini "Bob Marley-2" diye tanıtan şarkıcı, seyircinin isteği üzerine konserini yarım saat uzattı.

Organizasyonu düzenleyen "Happinizz" adlı yapımcı firmanın kurucusu ve sahibi Bülent Güvenç, Tina Turner ile "The Beatles" ve "Meatloaf" adlı gruplarının benzerlerinin 8 Temmuz'da Bodrum'daki "Hadi Gari" diskoda, 9 Temmuz'da da Marmaris Amfitiyatro'da sahneye çıkacağını belirtti. Güvenç, Ağustos sonuna kadar onlarca unutulmaz ismin benzerlerinin Bodrum ve Marmaris'e gelip konser vereceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 13:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?