5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Sanayi esnafı isyanda

SANAYİ ESNAFI İSYANDA

Bölünmüş yol yapım çalışmalarında Bodrum yönüne giden kavşağın kapatılmasıyla işlerinin yüzde 70 azaldığını ifade eden Milas Sanayi Sitesi esnafı tepki gösterdi.

Bir süreden bu yana Milas-Bodrum Karayolu'nda devam eden ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle Milas Sanayi Sitesi'ndeki yaklaşık 500 esnaf mağdur oldu. Karayolunun Bodrum yolu üzerindeki sanayi sitesine dönen kavşağın kapatılması işleri olumsuz etkiledi.

Yolun kapatılması ve çevre yolundan yalnızca bir bağlantıyla giriş verilen Milas Sanayi Sitesi'nde işlerinin yüzde 70 oranında azaldığını ifade eden esnaflar, durumu yetkili makamlara bildirmelerine rağmen şimdiye kadar herhangi bir girişimde bulunulmadığını anlattı. Sanayide toplanan yaklaşık 20 esnaf tepkilerini dile getirirken, 35 yıllık esnaf Zeki Gümüşkesen, "Bu yolun kapatılması işlerimizi kötü etkiledi. Biz de istihdam sağlıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat ve Esnaf Sanatkarlar Odası

Başkanı Sayın Celal Devrim'e de durumu bildirdik. Onlar da haklılığımızı görüyorlar. Durumun takipçisi olacaklarını söylediler. Bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 20:10:04
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 21:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?