4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Sarıgül'e soğuk duş!

SARIGÜL'E MUĞLA'DAN SOĞUK DUŞ

Türkiye Değişim Hareketi Lideri (TDH) Mustafa Sarıgül'e, Muğla örgütlerinden destek gelmedi.

Mustafa Sarıgül, yaptığı açıklamada, parti kurmama kararı aldığını ve CHP'ye fırsat tanıyacaklarını açıklamıştı. Sarıgül'ün bu açıklamasının ardından Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Muğla İl binasında düzenlenen bir toplantıda, Sarıgül'ün açıklaması değerlendirildi ve Sarıgül'e destek verilmeyeceği açıklandı. Toplantıya TDH Muğla İl Başkanı Ertuğrul Özcan, il yönetimi, ilçe, belde, kadın, gençlik ve engelli kolları başkanları katıldı.

Toplantı sonrası bir basın açıklaması yapan TDH Muğla İl Başkanı Ertuğrul Özcan, Sarıgül'ün açıklamasının kendi düşüncesi olduğunu ve kendisine destek vermeyeceklerini söyledi. Sarıgül'ün açıklamasını kabul etmediklerini anlatan Özcan, şöyle konuştu: "TDH Muğla örgütleri bundan sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek, dağılmayacaktır. Tüm ilçe, belde, kadın, gençlik ve engelli kolları başkanlarımızın aldığı ortak karar budur. Biz siyasi çalışmalarımızla Türkiye Cumhuriyetine nasıl faydalı

olabileceğimizi ileriki dönemlerde tekrar açıklayacağız. Tüm Türkiye'ye şu mesajı vermek istiyorum. TDH'deki arkadaşlarımız lütfen dağılmasın. Biz bir güç olduk ve bu gücü Türkiye Cumhuriyetine nasıl yansıtırız bunun çalışmalarını yapalım. TDH'de partileşme süreci devam edecek. Bu Mustafa Sarıgülsüz olacaktır."

SARIGÜL'E MUĞLA'DAN SOĞUK DUŞ
SARIGÜL'E MUĞLA'DAN SOĞUK DUŞ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 13:15:04
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 13:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?