5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Sarsala yolu asfaltlanıyor

SARSALA YOLU NİHAYET ASTFALTLANIYOR

Dalaman İlçesi’nin denize ve plaja ulaşabileceği en önemli yol olan Sarsala Yolu’nun asfaltlanacağı belirtildi. CHP Dalaman İlçe Başkanı Erol Ertunç, İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Şaşmaz ve Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yeşiltuna yaptıkları basın açıklaması ile yolun en kısa sürede asfaltlanacağını belirttiler.

CHP Dalaman İlçe Başkanı Erol Ertunç yaptığı açıklamada; “İl Genel Meclisi Üyemiz Muhammet Şaşmaz’ın yoğun çalışması ve çabası sonucunda Muğla İl Genel Meclisi iktidarının, Dalaman’ın başka hizmetlerde olduğu gibi, Sarsala Yolu’nun asfaltlanması için 2011 yılının programına alınmış, alt yapısı hazırlık ihalesi yapılmış olup, devamında asfaltlama çalışmaları yapılacaktır. Başta İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Şaşmaz’a ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Grubuna teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Şaşmaz ise göreve geldiği günden beri Dalaman halkının ihtiyaç duyduğu her soruna el attıklarını belirterek “Görevimiz süresince buna devam edeceğiz. Geçen yıl Dalaman İlçesi için çok önem taşıyan Dalaman-eski Fethiye Yolu’nun çalışmasını belli oranda tamamlandı. Kalan kısmının da asfalt sezonunda yapılacaktır. Bu yıl içinde ise, halkımızın önemle beklediği, Sarsala Yolu’nun asfaltlaması için altyapısının ihalesi yapıldı. Alt yapı çalışmalarının bitiminde hemen asfaltlama çalışmaları devam edecektir” dedi.

Muhammet Şaşmaz; program ve yatırımları yapmada katkısı ve desteği olan herkese teşekkür etti.

SARSALA YOLU NİHAYET ASTFALTLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 13:42:01
Güncelleme :14 Mayıs 2011 Cumartesi 23:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?