5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Şefler Fethiye'de yarışacak

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği, Nisan ayı içerisinde şeflerin yarışacağı ulusal bir yemek yarışması düzenleyecek.

Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan ev hanımları arası yemek yarışmasının talep azlığından dolayı ileri bir tarihe ertelendiğini söyleyen Dernek Başkanı Onur Arslan, Nisan ayı içerisinde şeflere yönelik ulusal bir yemek yarışması organize edeceklerini belirtti.

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan yaptığı açıklamada, “Ev hanımları arası yemek yarışması düzenlemeyi planlamıştık. Talep azlığından dolayı bu yarışmayı ileri bir tarihe erteledik. Bu konuda hanımlardan biraz cesaret bekliyoruz. Aslında yarışmamız çok kolay. Yemeklerini evde hazırlayıp, gelip orada teşhir edecekler. Jüri üyelerimiz olacak, federasyon yöneticileri ve diğer dernek başkanları da bu organizasyonun içinde yer alacak.” dedi. “Nisan ayı içerisinde de ulusal bir yemek yarışması düzenleyeceğiz” diyen Arslan, “Dernek olarak bunun çalışmalarına devam ediyoruz. Aynı zamanda Tüm Aşçılar Federasyonu ve Dünya Şefler Birliği bu konuda bize destek veriyor. Yaklaşık bin yarışmacı aşçıyı buraya bekliyoruz. Dernek üyelerimiz bu konuda özverili bir çalışma yürütüyor. Çünkü bu ilçemizde ilk defa yapılacak ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yarışmadaki amacımız Fethiye’yi ön plana çıkarabilmek.” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 17:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?