4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Şehidin evinde yas

ŞEHİDİN EVİNDE YAS

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Piyade Er Sabahattin Derin'in Muğla'nın Milas ilçesindeki baba evine ateş düştü. Acı haberi alan Derin ailesinin akraba ve yakınları, şehit evine koştu.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Salih Karataş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Garnizon Komutanı Hava Yarbay Coşkun Uçarcılar, Milas İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve çok sayıda vatandaş şehit evine taziye için geldi.

Acı haberi alan şehit Sabahattin Derin'in Bodrum'un Turgutreis beldesinde bulunan kardeşi Ufuk Derin (21), annesine sarılarak gözyaşı döktü. Ağabeyinin öldüğüne inanamayan Derin, "Ben de yaşamak istemiyorum. Bu nasıl bir acı" diyerek feryat etti. Şehit babası Yaşar Derin (49) ise metanetli görünürken, anne Melek Derin (48) evinin balkonunda feryat etti.

Şehit Jandarma Piyade Er Sabahattin Derin'in ilköğretimini Fatih İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra Milas Lisesi'nden 2004 yılında mezun olduğu, yaz dönemlerinde sezonluk olarak Milas-Bodrum Havalimanı'nda çalıştığı ve terhisine 7 aylık bir süre kaldığı öğrenildi.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Şehit Sabahattin Derin'in naaşının şu an inceleme için Van'da olduğunu, incelemelerin tamamlanmasının ardından Milas'a getirileceğini söyledi. Şehit Derin'in cenaze töreninin Milas Zeytuniye Camii'nde yapılacağı kaydedildi.

ŞEHİDİN EVİNDE YAS
ŞEHİDİN EVİNDE YAS
ŞEHİDİN EVİNDE YAS
ŞEHİDİN EVİNDE YAS
ŞEHİDİN EVİNDE YAS
ŞEHİDİN EVİNDE YAS
ŞEHİDİN EVİNDE YAS
İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 17:55:00
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 18:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?