4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Sen misin mesaj atan!

KIZ ARKADAŞINA MESAJ ATINCA KIZIN BABASINDAN DAYAK YEDİ

Ortaca ilçesinin Ekşiliyurt ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki E.Ç., aynı yaştaki sınıf arkadaşı S.D. ile telefonda mesajlaştığı için kızın babası tarafından dövüldü.

S.D.'nin babası D.D., yanında muhasebeci arkadaşı E.Ö. ile birlikte sabah saat 08.00 sıralarında E.Ç'.yi okula giderken yolda zorla arabalarına alıp arkadaşı olan E.Ö.'nün evlerinin zemin katına götürerek dövdü. Kızın babası D.D.'nin "kızımla bir daha mesajlaşmayacaksın" diyerek genci dövdüğü, tekrar okula getirip öğrenim gördüğü okulun bahçesinde tekmeleyerek okula bıraktığı belirtildi.

Kız arkadaşına attığı mesaj yüzünden dayak yediğini bildiren 14 yaşındaki E.Ç., "Okula giderken kanalın başında beni arabaya zorla bindirdiler. Kızın babası arabanın direksiyonunda oturuyordu. Arkadaşı E.Ö. de ensemden tutup zorla arabaya soktu. Eski başkanın evinin zemin katına götürdüler. Kızın babası beni tekme tokat dövdü. Babası silah getirip ağzına sıkayım mı dedi. Ben getirme dedim. Sonra okulun oraya getirdi. Okulumuzun yanında bulunan seranın yanında öğretmenlerin dağılmasını bekledi. Bana orada tekrar vurdu. Sonra okulun merdivenlerinde tekme vurdu yere düştüm."

E.Ç.'nin babası Mustafa Ç. de "Çocuğum geceleri uyuyamıyor. Beni dövmeyin diye uykudan uyanıyor. Atılan tokatlar yüzünden gözü kanlandı, İki kere burnu kanadı. Dudağı patlamış, dişleri kanıyordu" dedi.

Gencin ailesi Ortaca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIZ ARKADAŞINA MESAJ ATINCA KIZIN BABASINDAN DAYAK YEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 13:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?