5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Şenkal DP'den istifa etti

BAŞKAN ŞENKAL PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

Ula Belediyesi’nin DP’li Belediye Başkanı Nadi Şenkal partisinden istifa etti.

Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, 29 Mart seçimlerinde Demokrat Parti’den Belediye Başkanı seçilmişti. Şenkal, iki yıldır partideki gelişmeleri yakından takip ettiğini, bu süre içinde DP Genel Başkanı ve İl ve teşkilatlarının partiye yeni bir ivme kazandırmak yerine daha da kötü duruma düşürdüğünü ileri sürdü.

“BİR SÜRE BAĞIMSIZ KALACAĞIM”

Belediye Başkanlığında partisinden istifasını açıklayan Şenkal, “29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Ula Belediye Başkanı seçildim. İki yıl DP çatısı altında ilçeme hizmet verdim. Bugün itibari ile partimden istifa ettim. Bundan sonraki görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim. Partili partisiz bana oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarıma görevim esnasında verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ben yine Ula Belediye başkanıyım ve hiçbir zaman değişmedim. Bugüne kadar halkıma nasıl temsil ettiysem, yine alnım açık temsil edeceğim. Görev süremin sonuna kadar da bu böyle olacak” dedi.

“KİMSE ARAMIYOR”

Ula Belediye Başkanı Şenkal, 12 Haziran seçimlerinde DP’nin başarılı olacağını sanmadığını belirterek, “Bugüne kadar partim hariç tüm siyasi partilerin adayları belediyemizi ziyaret etti. Sadece Demokrat Parti adayları ziyaret etmedi. Bu kadar vefasızlık olmaz. Partimden istifa edeceğimi duyan değişik siyasi partilerden teklif edenler oldu. Ama ben şimdilik hiçbir siyasi parti çatısı altına girmeyi düşünmüyorum. Bu sürekli bağımsız kalacağım anlamına gelmez” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2011 Perşembe 16:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?