4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Serası yıkılınca kalp krizi geçirdi

HORTUM SIRASINDA SERALARI YIKILAN KADIN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Çamköy beldesinde meydana gelen hortum sonrası seralarının yıkıldığını gören kadın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye'nin Çamköy beldesinde çiftçilik yapan Durmuş Keçe'ye ait sera, meydana gelen hortum nedeniyle yıkıldı. Durmuş Keçe, yanına annesi Havana Keçeyi'de alarak evine 500 metre uzaklıktaki serasına bakmaya gitti. Başka bir gelirleri olmayan ve bin 200 metrelik serasının yerle bir olduğunu gören Durmuş Keçe, seranın başında üzüntüden olduğu yere çöktü. Anne Havana Keçe, oğlunu teselli etmeye çalışırken fenalaşarak yere yığıldı. Üzüntüden kalp krizi geçiren kadın, 112 Acil Yardım ambulansıyla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Çamköy beldesi Türbe Mahalle Muhtarı Osman Yar, Havana Keçe'nin hortum nedeniyle seralarının yıkılmasına üzülerek, kalp krizi geçirip hayatını kaybettiğini söyledi. Yar, "Sadece bu serada 40-50 bin TL zarar var. Ayrıca üzüntüden Havana teyzemizde kalp krizinden vefat etti. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Çok üzüldük" dedi.

5 çocuk annesi Havana Keçe'nin oğlu Durmuş Keçe ise, "Geceden bu yana hava çok kötüydü. Fırtına ve yağmur vardı. Hortum olduğunu duyunca biz de annemle seramıza bakmaya gittik. Seranın yıkılmasına çok üzülmüştüm. O beni teselli ederken, kalp krizi geçirdi. Hastaneye götürmemize rağmen kurtaramadılar. Üzüntümüz ikiye katlandı. Hem maddi hem can kaybı yaşadık. Çok üzüntülüyüz" diye konuştu.

HORTUM SIRASINDA SERALARI YIKILAN KADIN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
HORTUM SIRASINDA SERALARI YIKILAN KADIN KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 20:15:03
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 22:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?