4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Serdar Ortaç Bodrum'u salladı

SERDAR ORTAÇ BODRUM'DA SAHNE ALDI

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç sahne aldığı Bodrum'da hayranlarını coşturdu.

8.'sinin bu yıl düzenlediği belirtilen "Yıldızlı Turkcell Geceleri" kapsamında antik tiyatroda sahne alan ünlü şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Konserine son albümünden "Poşet" adlı şarkı ile başlayan Ortaç, konserinde eski albümlerinden de şarkılar seslendirdi. İlk şarkısının ardından dinleyenlerine seslenen Ortaç, "Benim yerimde olup kendinizi buradan izlemenizi tavsiye edeceğim. Çünkü, bu gece ben Serdar Ortaç'ı izlemek istiyorum. Ben bu gece Serdar Ortaç'ın söylediği şarkılarla orada oturup eğlenmek istiyorum. Bu gece size bir özel bir program hazırladık. Serdar Ortaç'ın uzun saçlı o küçük hallerinden, 'Karabiberim'den bugüne kadar yazdığı şarkıları sizinle paylaşacağız. O yüzden içinizden biri ile yer değiştirmek istiyorum. Belki aranızda oturursam bana da 40 yılın başında bir aşk nasip olur. Bu aşk denen muhteşem şeyin ne zaman kapımı çalacağını ben dahi artık kestiremiyorum. Zaten bütün şarkılarım 'O' ne zaman gelecek diye soru dolu" dedi.

Serdar Ortaç anne ve babasının evliliklerini de anlatırken aşktan söz ederek, "Biz eğer bulamıyorsak hata bizde" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 2 bin kişinin dinlediği konserde Serdar Ortaç hayranları şarkılara eşlik ederek eğlendi.

SERDAR ORTAÇ BODRUM'DA SAHNE ALDI
SERDAR ORTAÇ BODRUM'DA SAHNE ALDI
SERDAR ORTAÇ BODRUM'DA SAHNE ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 13:57:04
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 14:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?