22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Sevgilisini herkesin önünde öldürdü

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, Alman komşularının verdiği mangal partisinde aşırı alkol alan oto elektrikçisi 45 yaşındaki Cumali Hımhım, 3 yıldır birlikte yaşadığı 46 yaşındaki Sevgi Kara'yı, herkesin gözü önünde bıçakla öldürdü.


Fethiye İlçesi'nde oto elektrikçiliği yapan Cumali Hımhım, birlikte yaşadığı Sevgi Kara ile yaklaşık 3 yıl önce Akarca Mahallesi'ndeki siteden müstakil bir ev kiralayıp buraya yerleşti. Yan binada oturan Alman komşuları Karil Heine Polndt, iki Alman arkadaşı ile aralarında Cumali Hımhım ve Sevgi Kara'nın da bulunduğu 5 Türk komşusunu dün akşam mangal partisine davet etti.

Gece yarısına kadar alkol alan Cumali Hımhım ile Sevgi Kara arasında, daha önceki kıskançlık tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Aralarında sert tartışma giçen çiftten Sevgi Kara'nın öfkeyle küfür etmesi üzerine sinirlenen Cumali Hımhım eline geçirdiği ekmek bıçağıyla sevgilisine saldırdı. İçki masasındakilerin gözünün önünde Sevgi Kara'yı göğsünden, kalbinden ve boğazından bıçaklayıp öldüren Cumali Hımhım, komşularının çağırdığı polisler tarafından yakalandı.
Polisler, aşırı alkollü olduğu için ayakta duramayan Cumali Hımhım'ı Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürdü. Serum bağlanan zanlı ayılana kadar gözetim odasında tutuldu. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 12:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?