4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

SGK’da jet emeklilik

SGK’DA JET EMEKLİLİK

Sosyal Güvenlik Kurumu Muğla İl Müdürlüğü emeklilik için tüm işlemleri hazır olan vatandaşlara yarım saat içinde emekli ediyor. SGK İl Müdürü Naci Şahin, emeklilik için ön hazırlık tamamlandıktan sonra yarım saatte emeklilik işlemlerini tamamladıklarını açıkladı.

Muğla Telekom İl Müdürlüğü’nde çalışan Ertuğrul Çatak, Adem Zorlu, Necati İncili, Yusuf Kaynak, Nazım Emekçi, Selami Koçer, Ali Dönmez, Birol Kanat ve Hasan Hüseyin Aslan isimli işçiler, dün Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’ne emeklilik için başvuruda bulundular. SGK Müdür Yardımcısı Fehmi Delibaş tarafından evrakları alınan 9 işçinin evraklarının tam olması nedeniyle, emeklilik işlemleri hemen başladı. İşçiler işyerlerine gittikten yarım saat sonra SGK tarafından aranarak emeklilik işlemlerinin tamamlandığı ve emekli oldukları bildirildi.

YARIM SAATTE EMEKLİ OLDULAR

Telekom firmasında emeklilik işlemlerini takip eden görevli Ertuğrul Çatak, “Telekom’da arkadaşlarımızın emeklilik işlemlerini ben takip ediyordum. İşlemler uzun zaman alıyordu. Son olarak içlerinde benim de bulunduğum dokuz arkadaş ile birlikte dün 15.00 gibi emeklilik dosyalarımızı SGK İl Müdürlüğü’ne teslim ettik. Saat 15.45 gibi SGK’dan bizi aradılar ve emeklilik işlemlerinin tamamlanarak tarafımıza maaşın bağlandığını söylediler. Bunu duyunca çok şaşırdık. Emeklilik işlemlerinin kısa sürede tamamlanmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Naci Şahin, görev geldiklerinde ilk yaptığı açıklamada, emeklilik işlemlerinin en kısa sürede tamamlanacağını taahhüt ettiklerini belirterek, “Bu konuda ben ve bütün arkadaşlarımız yoğun gayret gösterdiler. Son olarak emeklilik işlemleri için bize başvuruda bulunan Telekom’dan 9 kişinin işlemleri yarım saat gibi bir sürede tamamlandı. Bu işlemlerinin kısa sürede tamamlanmasını sağlayan başka İl Müdür Yardımcımız Fehmi Delibaş olmak üzere tüm Emeklilik Servisi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇELERDE DE EMEKLİLİK İŞLEMLERİ YAPILIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Şahin, Milas, Bodrum ve Marmaris’te SGK İlçe temsilciliklerinin açıldığını, yılsonuna kadar Fethiye, Ortaca, Köyceğiz, Dalaman ve Yatağan’da da ilçe temsilciliklerinin açılacağını belirterek, “Emeklilik işlemlerimiz bu ilçelerimizde de yapılabilecek. Vatandaşlarımızın Muğla merkeze gelmelerine gerek kalmayacak. Merkezde ne işlem yapılıyorsa, ilçe merkezlerinde de aynı işlemler yapılabilecek” dedi.

SGK’DA JET EMEKLİLİK
SGK’DA JET EMEKLİLİK
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 13:46:02
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 14:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seher gülmüş IP: 88.249.224.xxx Tarih : 15.12.2010 16:35:59

Tebrikler müdür yardımcısı bey! Senaryonuz çok hariraydı. Siz zaten başlı başına muhteşemdiniz! Oyuncuları da çok iyi seçmişsiniz.Dört dörtlük bir oyun çıkardınız .Zaten şu an izlenme-tıklanma rekorları kırıyorsunuz.Muhteşem bir film!Oyunda yeralan başta fehmi müdür olmak üzere tüm oyunculara teşekür ederim.