4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Sonersiz ilk Anneler Günü

EMİNE SİPAHİ, OĞLU OLMADAN İLK ANNELER GÜNÜ'NÜ GEÇİRECEK

Ankara'da bir alışveriş merkezi tarafından 'Yılın Annesi' seçilen ve bugün plaketini almak için Ankara'ya giden Emine Sipahi, Anneler Günü'nü ilk kez oğlu olmadan geçireceği için çok üzgün olduğunu söyledi.

Çocuklarının dershane borcu için cezaevine giren ve bu duruma dayanamayan oğlu Soner Semih Sipahi intihar eden Emine Sipahi, Ankara'da bir alışveriş merkezinin kendisini 'Yılın Annesi' seçtiğini söyledi.

Oğlu Soner olmadan ilk kez Anneler Günü geçireceği için üzgün olduğunu söyleyen Sipahi, "Durumumu anlatacağım kelimeler yok. Onsuz olmuyor, her tarafım bomboş. Evin içine giresim gelmiyor. Sebep olanlara lanet olsun. Benim oğluma, '5 milyar bir tarafa, annen bir tarafa' denmiş. O beni yaktı. Anneler Günü'nde Soner parası olmasa da bir arkadaşından alırdı. Hediye alırdı, 'Anneciğim giyer misin bunu, karşıma çıkar mısın' derdi" ifadelerini kaydetti.

Oğlunun kendisinden ayrılmaya hiç dayanamadığını anlatan anne Emine Sipahi, "Bana, 'Seni bırakıp askere nasıl gideceğim anne?' derdi. Ayın 17'sinde yanıma geldi cezaevine. 18 yaşına girmişti. 'Anne yaş günüm cezaevinde geçiyor' dedi, ben de ağladım. 'Ağlarsan bir daha gelmem' dedi. Sonersiz Anneler Günü geçmez. Benim oğlum yok artık. 5 tane çocuğum var, her biri farklı, Soner'in yeri de başkaydı. Ankara'da ödül verecekler, ben oğlumu istiyorum. Bana oğlumu geri verebilecekler mi? Beni seçtikleri için teşekkürler ama keşke bu olaydan önce seçselerdi" dedi.

Emine Sipahi, bugün Ankara'da 'Yılın Annesi' ödülünü alacak.

EMİNE SİPAHİ, OĞLU OLMADAN İLK ANNELER GÜNÜ'NÜ GEÇİRECEK
EMİNE SİPAHİ, OĞLU OLMADAN İLK ANNELER GÜNÜ'NÜ GEÇİRECEK
EMİNE SİPAHİ, OĞLU OLMADAN İLK ANNELER GÜNÜ'NÜ GEÇİRECEK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 11:04:04
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 14:30:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?