22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Soydukları marketi ateşe verdiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir marketi soyan hırsızlar, parmak izlerini silmek için işyerini ateşe verdi.


Edinilen bilgiye göre, Pazaryeri Mahallesi'nde bulunan Mehmet Büklü'ye ait marketin kepengini demir makasıyla kırarak içeri giren 5 kişi, 5 bin YTL değerinde sigarayı çaldı.

Çaldıkları sigaraları torbaya koyan zanlılar, işyerinde çok sayıda parmak izi bıraktıklarını fark ederek ayrılmadan önce işyerini ateşe verdi. Olay yerinden uzaklaşırken A.L.G.'ye ait 48 HV 433 plakalı motoru da çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

İşyerindeki yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, zanlılar çaldıkları sigaraları yine çaldıkları motorla satmaya kalkınca yakalandılar. A.L.G.'nin motorunu tanıyarak polise bildirmesi üzerine 2 kişiyi takibe alan polis ekipleri, D.A.S. (20) ve M.B.U.'yu (22) çaldıkları sigaraları satarken suçüstü yakaladı. Emniyetteki sorguları esnasında market soygununu da gerçekleştirdiklerini itiraf eden zanlılar, hırsızlık ve kundaklama olayını R.Z. (26), M.P. (23) ve A.A. (23) ile beraber yaptıklarını söylediler. Bunun üzerine diğer şahısları da yakalayan ekipler, zanlıları adliyeye sevk etti.
Adliyeye götürülen zanlıların yakınları, görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı

İha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 02:54:29
Güncelleme :10 Mayıs 2008 Cumartesi 11:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?