4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Su sorunu kuyu açılarak çözülmez!

AK PARTİ’Lİ AKÇA; “SU SORUNU KUYU AÇILARAK ÇÖZÜLMEZ”

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün’ün DSİ’den yeni kuyu açılması yönündeki talebini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, “Su sorunu kuyu açmakla çözülmez” dedi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Başkanları toplantısında Muğla’nın su sorunu gündeme geldi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, parti olarak her zaman dinamik bir teşkilata sahip olduklarını belirterek, “Toplantımızda bundan sonraki süreçte neler planlandığını değerlendireceğiz. Geçtiğimiz hafta içinde ilçe danışma toplantılarımızı tamamladık. Biz AK Parti olarak her zaman seçime hazırız. 2011 seçimleri öncesi yol haritamızı belirleyeceğiz” dedi.

“SU SORUNU KUYU AÇMAKLA ÇÖZÜLMEZ”

Son günlerde Muğla’da dillendirilen su sorununa da değinen AK Parti İl Başkanı Akça, “Muğla’daki su sorununu biz uzun zamandır dile getiriyoruz. Geçmişte de söylediğimiz gibi nüfusu 60 bini geçen bir yerde su sorunu kuyular açılarak çözülmez. Sandras Dağından gelecek su ile ilgili bir proje var. 30 milyon liralık bu proje mutlaka hayata geçirilmeli. Bunun için belediye bir çalışma yapmalı. Belediye bu konuda bir çalışma yapmazsa biz yaparız” diye konuştu.

“3. HAVAALANI İÇİN BELİRLEYİCİ UNSUR YOLCU SAYISIDIR”

Muğla İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Muğla’ya yapılması planlanan küçük pervaneli dolmuş uçakların inebileceği havaalanı konusuna da değinen AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, “AK Parti olarak hükümetimiz döneminde havaalanı sektörü ciddi bir aşama kaydetti. Muğla Türkiye’de İstanbul’dan sonra iki uluslar arası havalimanına sahip tek il. Şu anda küçük pervaneli uçaklarla ilgili son durum nedir bilemiyorum ama, ilerleyen yıllarda bu sektörün gelişeceğine inanıyorum. 3. Havaalanı konusunda belirleyici unsur yolcu sayısı olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’Lİ AKÇA; “SU SORUNU KUYU AÇILARAK ÇÖZÜLMEZ”
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 10:54:04
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 17:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?