4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Şüpheli ölümde şok gelişme

ŞÜPHELİ ÖLÜMDE İKİNCİ TUTUKLAMA

Muğla’nın Milas ilçesinde 1 hafta önce yolda ölü olarak bulunan kadının kocası tutuklandı.

Bilindiği gibi; Milas’a bağlı Derince köyünde 06 Mayıs Çarşamba günü sabah tarlaya gitmek için evinden ayrılan Gül Ayşe Bilgi (45) isimli kadın, bir süre sonra Kavakyanı Mevkisinde yol üzerinde ölü olarak bulunmuştu. İlk önce kalp krizi geçirerek öldüğü tahmin edilen kadının silahla öldürüldüğü anlaşılmış ve üzerinde “Ben Hasan Z’nin damadıyım. Hasan Z’yi de böyle öldüreceğim” yazılı bir not ele geçirilmişti. Cesedin üzerine bırakılmış sigara kâğıdı üzerine yazılı nota istinaden S.O. isimli şahıs gözaltına alınmasının ardından tedbir amaçlı tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti.

Jandarma tarafından genişletilerek devam eden çalışma sonucunda ölen kadının kocası Y.B’nin (47) evinde arama yapıldı. İlk gerçekleştirilen aramada herhangi bir şeye rastlanmazken yapılan ikinci aramada 2 ruhsatsız av tüfeği evinin yanında bulunan ahırın kapısının üst kısmında ele geçirildi. Av tüfeklerinin olayla ilgisi olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.

Ölen kadının kocası Y.B., olay yerindeki şüpheli hareketlerinden ve çelişkili ifadelerinden dolayı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Y.B.’nin el yazısıyla ceset üzerinde bulunan nottaki yazı Aydın-Söke’de bulunan Jandarma Kriminal Laboratuarı’na gönderildi. Burada yapılan incelemede yazı karakterlerinin birbirin tuttuğu tespit edildi. Savcılıktan tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Y.B. mahkemece tutuklanarak Milas Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ŞÜPHELİ ÖLÜMDE İKİNCİ TUTUKLAMA
ŞÜPHELİ ÖLÜMDE İKİNCİ TUTUKLAMA
ŞÜPHELİ ÖLÜMDE İKİNCİ TUTUKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 10:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?