4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Şüpheli ölümün ardından cinayet çıktı

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARDINDAN CİNAYET ÇIKTI

Muğla’nın Milas ilçesinde bu sabah saatlerinde yolda ölü olarak bulunan kadının silahla vurulduğu ve üzerine de bir not bırakıldığı ortaya çıktı.

Bilindiği gibi; Milas’a bağlı Derince köyünde ikamet eden Gül Ayşe Bilgi (45) isimli kadın, bu sabah ‘Tarlaya çalışmaya gidiyorum’ diyerek evinden ayrıldıktan bir süre sonra at arabasıyla bahçesine gitmekte olan Ülkiye Demir isimli bir başka kadın tarafından yolun kenarında yerde yatar vaziyette bulunmuştu. Bilgi’nin hareket etmediğini ve ağzında akıntılar olduğunu gören Demir, durumu Bilgi’nin yakınlarına ve köy sakinlerine haber vermiş; yapılan incelemede Gül Ayşe Bilgi’nin öldüğü anlaşılmıştı. Bilgi’nin cesedi otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

3 MERMİ YARASI TESPİT EDİLDİ

Cumhuriyet Savcısı tarafından ceset üzerinde yapılan otopside, 3 ayrı ateşli silah yaralanmasına benzeyen izlere rastlanıldı. Bu yaralara ise bir tabanca mermisinin oluşturabileceği iddia edildi. Yapılan incelemede ceset üzerine bırakılmış ve üzerinde “Ben Hasan Z’nin damadıyım. Hasan Z’yi de böyle öldüreceğim” yazılı bir not elde edildi.

Bilgi’nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARDINDAN CİNAYET ÇIKTI
ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARDINDAN CİNAYET ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 23:20:03
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 09:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?