4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Sürücülere afişli uyarı

SÜRÜCÜLERE AFİŞLİ UYARI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi trafik kazalarına dikkat çekmek ve sürücüleri uyarmak amacıyla Muğla şehir merkezinin karayoluna çıkış noktalarına kazalara karşı uyarıcı afişler asıldı.

Muğla Bölge Trafik Şube Müdürlüğü tarafından şehrin karayoluna çıkışındaki 24 noktayla asılan afişlerde “Trafik Hayattır”, “155 Polis İmdat. Size bir telefon kadar yakınız”, “Trafik kazalarına dur diyelim” sloganları yer aldı.

Muğla Bölge Trafik Şube Müdürü İlhami Doğangüzel, bayram öncesi ve sonrası Muğla’nın turistik bölge olması nedeniyle araç trafiğinin yoğunlaşacağını belirterek, “Amacımız sürücülerimizi trafikte seyir halinde iken uyanık olmalarını sağlamak. Kazalarda her yıl binlerce vatandaşımızı kaybediyoruz. Bizim öncelikli görevimiz, vatandaşımızın mal ve can güvenliğini sağlamak. Bunun için Muğla Merkezde şehrin 24 değişik noktasında, 4 Billboard ve 20 pakette sürücülerimize uyarıcı sloganlar bulunan afişler astık. Bu sloganlar kazalara karşı uyarıcı mesajlar içeriyor. Şu anda sadece Muğla kent merkezinde bu uygulamayı yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde özellikle karayoluna çıkış noktalarında diğer ilçelerimizde de aynı uygulamayı yapmak istiyoruz. Karayolu çıkış noktalarına koymamızdaki amacımız, sürücülerin karayoluna çıkmadan önce bu uyarıcı bilgileri okumalarını sağlamak” dedi.

SÜRÜCÜLERE AFİŞLİ UYARI
SÜRÜCÜLERE AFİŞLİ UYARI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 13:54:00
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 01:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?