4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Sürücülere pasta ikramı

SÜRÜCÜLERE PASTA İKRAMI

9 günlük bayram tatilinin son gününde Muğla’da tatillerini geçiren araç sürücülerine Muğla Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından pasta ve çay ikramı yapıldı.

Muğla-Denizli-Aydın karayolunun kesiştiği noktada tatil dönüşü araçları ile dönüş yapan sürücüler ekipler tarafından durdurularak trafik kurlarını uymaları konusunda hem uyarıda bulunuldu., hem de pasta ve çay ikramı yapıldı. Kurban Bayramı tatilinin başladığı ilk gün Muğla’ya tatil amaçlı gelen sürücülere bayram çikolatası ikram eden trafik ekipleri, tatilin son gününde de çay ve pasta ikramında bulundu.

Muğla Bölge Trafik Şube Müdürü İlhami Doğangüzel, “Bayram sünesince çok yoğun bir çalışma yaptık. Amacımız karayolunda seyir halinde olan araç sürücülerimizin trafik kurlarına uymaları ve huzurlu bir tatil geçirmelerini sağlamaktı. Bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum. Çünkü 9 günlük bayram tatili süresi içinde sorumluluk alanımızdaki karayolunda bir tek ölümlü trafik kazası meydana gelmedi. Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından gönderilen helikopter ile havadan sürekli denetim yaptık ve hata yapan sürücülerimizi uyardık. Bugün bayramın son günü ve helikopter ekibimiz Bodrum, Milas ve Söke karayolunda havadan denetim yaptı. Dönüş yapan sürücülerimizi emniyet kemerlerini takmaları, trafik ışık ve levhalarını uymaları yönünde uyarıda bulunduk” dedi.

SÜRÜCÜLERE PASTA İKRAMI
SÜRÜCÜLERE PASTA İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2010 Pazar 15:56:05
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 00:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?