4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Süslü geri döndü

SÜSLÜ, TEKRAR MUĞLA’YA ATANDI

2009 yılının Haziran ayında Muğla’da Turizm İl Müdürü olarak görev yaparken, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan O. Murat Süslü, tekrar Muğla’ya ataması gerçekleştirildi. Süslü’nün ataması Resmi gazetede yayımlanarak kesinlik kazandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından 2009 Haziran ayında İzmir Kültür ve Turizm Müdürü olarak ataması yapılan O. Murat Süslü’nün atamasının ardından Muğla’ya yeni müdür ataması yapılamadı. Murat Süslü, Muğla’daki görevini Eylül ayına kadar sürdürürken, Eylül ayının ortalarında işliğini keserek İzmir’deki görevine başladı.

Yaklaşık 6 aydır Muğla’ya İl Kültür ve Turizm Müdürü ataması yapılması beklenirken, yılda yaklaşık 3 milyon yabancı turistin ziyaret ettiği, 1124 kilometre kıyı şeridi bulunan Muğla’ya uygun bir Müdür bulunamadı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, kendi isteği ile İzmir’e atadığı Murat Süslü’yü tekrar Muğla’da görevlendirmek için kararname hazırladı. Hazırlanan atama kararnamesini imzalayan Bakan Günay, başbakan ve ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanarak ataması 6 ay sonra tekrar Muğla’ya yapıldı.

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü O. Murat Süslü’nün atama kararnamesi üçlü imzadan çıktıktan sonra 5 Şubat 2010 tarihli Resmi Gazete’nin 27484 sayılı nüshasında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Halen İzmir’de bulunan Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Süslü, atamanın Bakanlığın tasarrufunda bulunduğunu belirterek, tekrar Muğla’da görev yapacak olmasından dolayı mutlu olduğunu, önümüzdeki günlerde eski görev yeri Muğla’ya gelerek kaldığı yerden görevini sürdüreceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 16:13:05
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 19:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?