4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Süt ve cips yerine esrar

SÜT VE CİPS YERİNE ESRAR

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Muğla Üniversitesinde okuyan gençlere süt kutusu ve cips poşeti içerisinde esrar sattığı ileri sürülen 12 kişilik bir şebeke çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, sokak satıcılarına yönelik sürdürülen projeli çalışmalar esnasında S.D. (28) isimli zanlının uyuşturucu ticareti yaptığı ve bu uyuşturucu maddeyi üniversite öğrencilerine sattığı yönünde bilgiler alındı. Dün akşam Muğla merkez ve Kötekli Mahallesi ile Marmaris ve Aydın ilinde gerçekleştirilen operasyonda S.D. (28), S.G. (21), N.K. (23), D.İ. (28), Ö.Y. (20), M.T. (26), M.A. (31), M.S. (32), S.K. (22), B.Y. (37), F.S. (26) ve D.D. (25) isimli zanlılar gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde, işyerlerinde ve evlerinde yapılan aramada, 5 kilo 685 gram esrar maddesi, 39 adet uyuşturucu hap ve 4 düzenek ile bir adet folyo ağızlık ele geçirildi. Zanlıların uyuşturucu ticaretini süt, meyve suyu gibi içecek kutularının içinde pazarladıkları ortaya çıktı.

Zanlıların Kaçakçılık şube Müdürlüğü’ndeki sorgulamalarının ardından Cuma günü adli makamlara sevk edilecekleri açıklandı. Zanlılar, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanmaları bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SÜT VE CİPS YERİNE ESRAR
SÜT VE CİPS YERİNE ESRAR
SÜT VE CİPS YERİNE ESRAR
SÜT VE CİPS YERİNE ESRAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 18:38:03
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 14:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?