4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Taşkın ucuz atlatıldı

MUĞLA’DA YAĞIŞ ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Muğla’da aşırı yağışlar sonrası Muğla-Aydın karayolu Bayır mevkiinde taşkın yaşandı. Yaşanan taşkın, Bayır Belediyesi’nin aldığı önlem ile ucuz atlatılırken, suyun yönü karayolu kenarında bulunan logarlar kanalıyla çaya verildi.

Öğle saatlerinde Muğla’da başlayan şiddetli rüzgar ve yağmur sonrası, merkezde olumsuz bir durum yaşanmazken, Bayır beldesinden geçen Muğla-Aydın karayolunda su taşkını yaşandı. Yaşanan taşkın nedeniyle dağlardan gelen yağmur suları karayolunu kapatıyordu. Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, yağmur nedeniyle oluşan suların evlere ve işyerlerine zarar vermemesi için caddelerde kum yığınları ile barikat kurarken, yağmur suları tek taraftan karayolu kenarında bulunan logara verildi.

Belediye Başkanı Cumhur Çoban, “Bu doğal bir olay. Dağlarda biriken yağmur suları birleşerek çamurlu bir vaziyette beldeye indi. Aldığımız önlem ile ne karayolu kapandı, ne de vatandaşlarımızın ev ve işyerlerine zarar geldi. Doğal afetlerde yapabileceğimiz sadece önlem almak. Biz de bunu yapıyoruz” dedi.

MUĞLA’DA YAĞIŞ ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR
MUĞLA’DA YAĞIŞ ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 15:38:01
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 19:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali çelen IP: 88.255.50.xxx Tarih : 12.02.2010 11:53:13

zamanında alınan önlem ve çalışmaların faydasına bayır halkı görmüştür her gün bu yolu kullanıyorum ,Cumhur çoban başkana ve ekibine başarılar dilerim.