16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Tatile gelen turist kayboldu

Yaz tatilini geçirmek üzere ağabeyi ile birlikte Bodrum’a gelen ve geçtiğimiz Cuma günü sabaha karşı kaldığı evin penceresinden çıkarak gittiği öğrenilen epilepsi hastası İrlandalı turist Mark O'Neill hala bulunamadı.


Edinilen bilgiye göre, geçen hafta pazar günü eşi ile birlikte tatile gelen Brian O'Neill'in (37) beraberinde bulunan elilepsi hastası olan kardeşi Mark O'Neill (35) kaldıkları evden ayrılmasının ardından bir daha haber alınamadı. Cuma günü sabaha karşı tatillerini geçirdikleri site içerisindeki villanın penceresinden çıkıp gittiği belirtilen İrlandalı turistin bulunması için çalışma başlatıldı. Brian O'Neill , hallisünasyon gördüğünü söylediği kardeşinin 1 metre 95 santimetre boyunda ve 85 kilogram ağırlığında olduğunu belirterek kardeşinin resmini gösterip görenlerden yardım istedi. Bar merakı olduğu, İrlanda da barda çalıştığı' Bodrum'u da İrlanda olarak gördüğünü söylediği kardeşinin "Gideceğim barda çalışacağım" diyerek bir kaç gitmeye çalıştığını ifade eden Brian O'Neill "Büyük ihtimalle en son o şekilde gitti" dedi.


Dün gece ülkelerine dönecekleri ancak kardeşini bulamadığı için uçuşunu kaçıran İrlandalı turist ve eşinin villadan ayrılıp bir otele yerleştiği öğrenilirken, otelin görevlisi olan arkadaşları Erdoğan Danık'ında yardımı ile kardeşini bulmaya çalışıyor. Konu ile ilgili dün akşam Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunulduğu belirtilirken, AKUT Bodrum ekibinin de villa çevresindeki arazide arama yaptığı ancak kaybolan İrlandalı turistin bulunamadığı belirtildi.


Bu arada "Kayıp. Epilepsi hastası. Görenler lütfen bizi arasın- 0 533 722 81 81" yazan ve üzerinde Mark O'Neill'in fotoğrafı bulunan kağıt belirli noktalara dağıtılmak üzere fotokopi ile çoğaltıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 14:23:25
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 09:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?