22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Tavla heyecanı sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen “17. Altın Zar” tavla turnuvası sona erdi.

Turnuvada dereceye giren tavla tutkunlarına ödülleri, düzenlenen törenle verildi. Marmaris Lions Klübü tarafından Pineta Otel’de organize edilen turnuvaya 370 kişi katıldı.

Turnuvanın başladığı ilk günden itibaren kıran kırana müsabakaların yaşanırken, tavla severler hem birbirinden başarılı tavla oyuncularını görme hem de unutulmaz müsabakaları izleme fırsatı buldu. Turnuvada yapılan eleme, çeyrek ve yarı final karşılaşmaları ile final müsabakasının sonucunda birinciliği Kemal Tarakçı, ikinciliği Sami Sevgili, üçüncülüğü de Saim Kertoğulları kazandı.

“17. Altın Zar” tavla turnuvasında dereceye girenlere ödülleri Marmaris Kaymakamı Alaadin Serdar Polat tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Marmaris Lions Kulübü Başkanı Cuma Duru; 17 yıldır bu geleneği sürdürdüklerini belirterek, “17 yıldır bu geleneği sürdürüyoruz. Bu aktivitenin yapılmasının yanı sıra gelirini eğitime destek amaçlı olarak ihtiyaç sahibi çocuklara destek oluyoruz. Çocuklarımıza yaptığımız destek bizi iki kat mutlu ediyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 23:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?