4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

TDH muhtarlarla buluştu

TDH MUHTARLARLA BULUŞTU

Türkiye Değişim Hareketi (THD) Muğla İl Teşkilatı’nın çalışmalarını yerinde görmek üzere Muğla’ya gelen THD Kurucu Üyesi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Murat Arslan, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Değişim Hareketi Kurucu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu, Karadeniz Kadın Kolları Bölge Sorumlusu Ayşe Hakyemez, düzenlenen akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

Hamdi Baş Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Genel Merkez’den gelen yöneticilerin yanı sıra, TDH Muğla İl Başkanı Halit Melikoğlu, Teşkilat Başkanı Celal Karakaş, Merkez İlçe Başkanı Hasan Balı, Muhtarlar Derneği Muğla Şube Başkanı Şükrü Arık, merkez mahalle muhtarları ile köy muhtarları katıldı.

Yemekte konuşan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Değişim Hareketi Kurucu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en demokratik partisini kurmak için yola çıktıklarını belirterek, “Muhtarlarımız Türk siyasi hayatının en önemli kişileri. Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Çünkü mahallede yaşanan herhangi bir sorun önce muhtara iletiliyor. Muhtarlar çözüm mercileri ile halk arasında bir köprü görevini sürdürüyor. Bu nedenle Muğla’da ilk olarak muhtarlarımızla bir araya gelmeyi uygun gördük. Türkiye Değişim Hareketinde muhtarlarımızın yaşadıkları sorunların çözümü için önemli projelerimiz var. Türkiye’nin her yerine gittiğimizde Genel Başkanımız bizlere öncelikle muhtarlarımıza selam götürün diyor. Yerel yönetimlerde büyük tecrübesi olan Sayın Sarıgül’ün, Şişli Belediyesinde muhtarlara nasıl destek verdiğini herkes biliyor” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi Lideri Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül muhtarlar için düzenlenen geceye telefon bağlantısı ile katılarak muhtarlara seslendi. Türkiye Değişim Hareketi olarak muhtarlara büyük önem ve değer verdiklerini belirten Mustafa Sarıgül, “Muhtarlarımız bizlerin baş tacı. Çünkü muhtarlarımız vatandaşlarımızla 24 saat iç içeler ve onların tüm sorunlarını yakından biliyorlar. Şişli Belediyesinde muhtarlarımız için çok güzel hizmetler yaptık. Onların daha iyi mekânlarda çalışabilmesi için şartlarını iyileştirdik. Teknolojik destek verdik. Ayrıca muhtarlarımızın yanında çalışan personelin maaşlarını da Şişli Belediyesi olarak biz ödedik. Muhtarlarımızın da desteği ile ilk genel seçimde iktidar olarak muhtarlarımızın yaşadıkları tüm sorunları çözeceğiz” diye konuştu.

TDH MUHTARLARLA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 16:55:04
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 17:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?