4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Tecavüz edip şantaj yaptı

LİSELİ KIZA TECAVÜZ

Muğla'da, sevgilisi tarafından kandırılarak tecavüze uğradığı ileri sürülen lise öğrencisinin tecavüz zanlılarından biri tutuklandı.

15 yaşındaki lise öğrencisi Ş.S., yaklaşık üç ay önce sevgilisi Ö.K.'yı evine davet etti. Davet üzerine eve gelen Ö.K., kız arkadaşına zorla tecavüz etti. Daha sonra cep telefonuna genç kızın uygunsuz görüntülerini çeken Ö.K., olayı kimseye anlatmaması için çektiği görüntülerle tehdit etti. Olayın ardından üç ay boyunca birkaç kez kızla zorla ilişkiye giren

Ö.K., elinde bulunan görüntülerle genç kızı erkek arkadaşları ile birlikte olmaya zorladı. Üç ay sonra Ş.S. yaşadığı olayı yakınlarına anlatınca gerçek ortaya çıktı ve genç kızın yakınları durumu polise bildirdi. İhbarın yapılmasının ardından Ş.S.'ye zorla tecavüz ettiği ve görüntülerini çektiği iddia edilen Ö.K. ile arkadaşı M.Ç. polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili yakalanan iki zanlı polis tarafından ifadelerinin alınmasının ardından hakim karşısına çıkarılmak üzere mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlılardan genç kızın sevgilisi 18 yaşındaki Ö.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşı M.Ç. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ayrıca, tecavüz olayına adı karıştığı öğrenilen kent dışında bulunan ve içlerinden birinin asker olduğu ileri sürülen üç kişinin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 12:15:00
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 17:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?