22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Tecavüz şüphelisi baba tutuklandı

Muğla Milas’ta, 8 yaşındaki B.Ö.’nün tecavüz ve şiddete maruz kaldığı iddiasıyla ilgili gözaltına alınan ve önceki gece çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan baba A.Ö. (32), savcının itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Tekrar sorgulanan baba ve birlikte yaşadığı Ç.K., “küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar ve şiddet” iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MAHKEME ÇIKIŞI ŞOV YAPMIŞTI

Baba A.Ö., önceki gün serbest bırakıldığında adliye çıkışındaki gazetecilere, “Bir baba böyle bir karaktersizliği, kişiliksizliği yapabilir mi? Allah’tan dileğimiz çocuğumuzun sağlığına kavuşması. Ondan sonra her şey apaçık belli olacak” demişti. B.Ö.’nün sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, “Çocuk, bugün konuşmaya başladı. Sorulara cevap veriyor. Fakat hâlâ yoğun bakımda. 2 kardeşini de koruma altına altına aldık” dedi. B.Ö'nün öz annesi Z.K. de, İzmir'den gelerek ifade verdi. Z.K. adliye çıkışında, “Çocuğuma bunu yapanlar cezasını bulacak” dedi.

Köyde sapık korkusu

OLAYIN ardından Kırcağız Köyü’nde yaşayanları da olayın failleri yakalanana kadar sapık korkusu sardı. Köy Muhtarı Fikret Turgut, “Bu vahşeti yapan sapıklar aramızda dolaşıyor. Bir an önce bulunmalı, aksi takdirde rahat uyku uyuyamayacağız” dedi. Köylüler yaşadıkları olayın kendilerini şoke ettiğini belirtirken 15 yaşındaki bir genç, B.Ö.’nün iki gözünün mor gezdiğini, sorduklarında çocuğun “düştüm” cevabını verdiğini söyledi.

Akşam
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 06:36:50
Güncelleme :6 Mayıs 2008 Salı 11:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?