4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Tekerlekli sandalyesine kavuşuyor

TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞUYOR

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Küçük Dibekdere köyünde ikamet eden engelli bir vatandaşa tekerli sandalye verildi.

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Küçük Dibekdere köyünde yaşayan yüzde 60 engelli Lütfi Elekçi’ye (63) tekerlekli sandalye verildi.

2 yıl önce kısmi felç geçiren, engelli maaşı ve gıda yardımı aldığı belirtilen 3 çocuk babası Elekçi, 25 Mayıs’ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na tekerli sandalye istemiyle başvuruda bulundu. Bunun üzerine vakıf tarafından gerekli inceleme yapıldı ve tekerlekli sandalye verilmesi uygun görüldü. Elekçi’nin tekerlekli sandalyesi Küçük Dibekdere köyü Muhtarı Ali Boncuk’a teslim edildi.

Yapılan yardım hakkında bilgi veren Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, “Vatandaşımız yaşamını daha rahat sağlayabilmek amacıyla Mayıs ayı sonunda Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Vakıf tarafından vatandaşımızın durumunu değerlendirildi ve tekerlekli sandalye verilmesi uygun görüldü. Alınan tekerlekli sandalyeyi köy muhtarı Ali Boncuk’a teslim ettik” dedi.

Atçı, maddi durumu iyi olmayan veya sağlık sorunları olan vatandaşların vakfa yaptıkları başvurular doğrultusunda taleplerinin değerlendirildiğini ve gerekli yardımların yapıldığını ifade ederek, “Bu, yıl içinde aldığımız 4’üncü tekerlekli sandalye. Yine Milas’ta ikamet eden iki vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye alındı” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 11:34:02
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 11:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?