4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Tenis heyecanı Bodrum’da başlıyor

TENİS HEYECANI BODRUM’DA BAŞLIYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen “Comtecht&Tenis Life Bodrum Tennis Cup 2010” turnuvası bugün başlıyor.

Comtecht Tenis Life Bodrum Tennis Cup 2010, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ve Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürü Yaşar Yıldız’ın da katıldığı kokteyl’le açılışı yapıldı.

Yaklaşık 40 gün önce göreve başlayan Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer yaptığı açıklamada Muğla ve ilçelerinde bu tip sportif faaliyetlere destek vermeye özen göstereceklerini, kültüre ve turizm’e katkısı olan her türlü faaliyete desteğe hazır olduklarını ifade ederek, kendisinin de amatör olarak tenis oynamaya başladığını, artık tenis sporcusu olduğunu söyledi.

Comtecht Tenis Life Bodrum Tennis Cup 2010 turnuvasında Türk Tenis Dünyası’nın en ünlü isimleri kıyasıya mücadele edecek. Marsel İlhan’dan sonra Türkiye klasmanında 2 numara olan Ergün Zorlu, Serena-Venus Williams kardeşlerin antrenman partneri Barış Ergün, Ersin Dinç gibi ünlü tenisçilerin katılacak.

Master Open Erkekler, A Erkekler ve A Bayanlar klasmanlarında gerçekleşecek Comtecht Tenis Life Bodrum Tennis Cup 2010’a yaklaşık 60 tenisçi katılacak. Turnuva sonunda dereceye girenlere çeşitli para ödülleri ve Comtecht Su Arıtma sistemi hediye edilecek.

Yokuşbaşı’nda ki Tennis Life kortlarında gerçekleşecek tenis turnuvasına, Organizasyon komitesi, tüm tenis ve sporseverleri 18 Eylül cumartesi günü başlayıp, 3 Ekim 2010 Pazar gününe kadar sürecek olan Comtecht Tenis Life Bodrum Tennis Cup 2010 turnuvasına davet etti.

TENİS HEYECANI BODRUM’DA BAŞLIYOR
TENİS HEYECANI BODRUM’DA BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 12:48:02
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 13:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?