6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

TERMAL-DER genel kurulu yapıldı

Jeotermal Enerjiyi Bodrum Turizmine Kazandırma Derneği'nin (TERMAL-DER) 1. Genel Kurul'u, Bitez İskele Kafeterya'da yapıldı. 

Divan başkanlığını Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından bir konuşma yapan TERMAL-DER üyesi Hüseyin Anıl, derneği kuranlara teşekkür ederek, dernek faaliyetlerinin siyasete bulaştırılmaması ve çalışmalarda Bodrum Ticaret Odası'nın lokomotif rol oynaması gerektiğini vurguladı. 

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da, termal turizmin önemini vurgulayarak, Ticaret Odası olarak termal turizmin geliştirilmesi ve Bodrum'da turizmin 12 aya yayılması konusunda her türlü çalışmaya destek vereceklerini kaydetti. 

Konuşmaların ardından derneğin yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu. Yönetim kurulu asil üyeliklerine H. Mehmet Varlık, Mahmut Kocadon, Ali Yaman, Erzin Vural ve Emre Saraçbaşı, denetleme kuruluna ise Hasan Demir, Yunus Türker, Serdal Taşkın seçildi. Yönetim kurulu, yapılacak ilk toplantıda dernek başkanını seçecek.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 12:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?