16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

TOKİ teslimatları başlıyor

Muğla'da, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 880 konut tamamlandı. Konutlar, TOKİ yetkililerine Cuma günü teslim ediliyor. 

Uzun süredir bitti bitecek dedikodularına neden olan TOKİ konutlarının 30 Haziran 2008 tarihine kadar teslimat süresi bulunuyor. 

Toplu konut alanında cami, okul, ticaret merkezi, anfitiyatro gibi sosyal amaçlı binalar bulunuyor. 100 adet sosyal konut Muğla Belediyesi'ne altyapı hizmeti karşılığı verilmişti. 880 konutun 208'i alt gelir grubuna hitap ederken 688 konut da üst gelir grubuna ihale edilmişti. 108 sosyal konut ile birlikte 688 konutun ihaleleri geçen yıl yapılmış ve hak sahipleri belirlenmişti. 

TOKİ konutlarını yapan firma sahibi Bülent Cankurtaran, 7 Mart 2008 tarihinde TOKİ yetkililerine teslimat yapacaklarını belirterek, "31 Ocak'ta iş teslimi aldık ve Cuma günü TOKİ yetkililerine teslim edeceğiz. Bir yılık bir süreç var. Bu süreç içinde Muğla'da ekiplerimizden bazıları kalacak. Burada kalan arkadaşlarımız varsa eğer eksikleri tamamlayacaklar. Konutların haricinde okul, anfitiyatro, ticaret merkezi, cami ve sosyal etkinlik için bina yaptık. Gecikme gibi bir konu yok. Haziran 2008 tarihine kadar TOKİ tarafından tüm binalar teslim edilecek. Biz TOKİ'ye teslimatı yaptıktan sonra da hak sahiplerine TOKİ tarafından teslimat başlayacak. TOKİ tarafından oluşturulacak bir yönetim kurulu site içinde gerekli çalışmayı yapacak. Konutların haricinde, çatı, bahçe düzenlemesi, kaloriferlerin yakımı, yolların bakımı gibi işler TOKİ'nin tayin edeceği yönetim tarafından sürdürülecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 09:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Atilla GÖK IP: 194.27.153.xxx Tarih : 4.04.2008 09:58:56

Sadece LANET OLSUN SİZİN VERECEĞİNİZ EVE. Dar gelirli konutları ne zaman teslim edilecek siz bi onu söylesenize adam gibi.Garibanların iliğini kuruttunuz.