22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Tonlarca meyve yola saçıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, otomobil ile çarpışan kamyonette bulunan tonlarca meyve yola savruldu. Kaza sonrası bir ilköğretim okulu öğrencisinin yola dökülen meyveleri toplamaya çalışması dikkat çekti.


Kaza, Turgutreis- Bodrum Karayolu, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde jandarma kavşağında meydana geldi. K.A.'nın (41) kullandığı 48 TP 665 plakalı kamyonet anayola giriş yapan M.G.'nin (43) kullandığı 35 SF 952 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, kamyonet takla atarak yan dururken, kasasındaki meyveler asfalta saçıldı. Kamyonetten yola dökülen meyveleri ilköğretim okulu öğrencisi 11 yaşındaki M.E. toplamaya çalışıldı. Daha sonra yardıma sürücü ile başkaları da geldi. Kamyonet ile Mumcular beldesinde kurulan pazara gidildiği öğrenildi. Kazada yüzünde sıyrıklar oluşan 11 yaşındaki M.E., kamyonetin 3-4 takla attığını söyledi. M.E., okuduğunu belirterek "Okuyorum. 5. sınıfa gidiyorum. Sadece cumartesi günleri çalışıyorum. Bazen pazar günleri de çalıştığım oluyor. Cumartesi günleri gidersem 10 lira, pazar günleri gidersem 25 lira. Kasaları kaldırmak, indirmek zor olmuyor. Çocukların çalışmasında ne var ki? İsteyen çalışabilir. Bana göre öyle" ifadelerini kullandı.
Kaza nedeniyle ulaşımın durduğu karayolundan ilk olarak otomobil çekiciye yüklenerek kaldırıldı. İtfaiye ekibi kamyonetten sızarak yola dağılan akaryakıtın üzerine talaş dökerek yolu temizledi.

..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 16:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?