4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Toparlar belediye başkanı AKP'ye geçti

TOPARLAR BELEDİYE BAŞKANI CEYLAN, AK PARTİLİ OLDU

1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisi’nden Toparlar Belediye Başkanı seçildikten sonra, Demokrat Parti’ye geçen ve 2004 ile 2009 seçimlerinde Demokrat Parti’den tekrar Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan AK Parti’ye transfer oldu.

1999 yılından bu yana Toparlar Belediye Başkanlığı görevini, yürüten Kamil Ceylan Demokrat Parti’den istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçti. Kamil Ceylan ilk olarak 1999 yılında Anavatan Partisi’nden belediye başkanı seçilmiş ve görevinin üçüncü yılında Demokrat Parti’ye geçmişti.

1957 doğumlu olan Kamil Ceylan Burdur İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni başarı ile bitirdi. Bingöl’de öğretmenliğe başlayan Ceylan Ortaca’ya tayin oldu. Buradan’da Köyceğiz İmam Hatip Lisesi’ne geldi. Köyceğiz İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini yürütürken 2004 yılında yapılan yerel seçimlerden önce görevinden istifa ederek belediye başkan adayı oldu ve seçildi.

Kamil Ceylan’ın Demokrat parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmesi ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı İbrahim Şahin “İnşallah hayırlısı olur. Kamil Ceylan’ın Toparlar’da yapmış olduğu hizmetler ortadadır. Bu hizmetleri artık beraber daha da arttırarak yapacağız. Önümüzde günlerde Kamil Ceylan’ın AK Parti rozetini Meclis’te Başbakanımız tarafından takılması için Milletvekillerimiz çalışma içerisinde. İnşallah bu gerçekleşecek” dedi.

Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Toparlar Belediye Başkanı Kamil Ceylan “Bizim amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek. Göreve geldiğimizden bu yana da elimizden geldiğince bu amacımızı gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Demokrat Parti’den Ak Parti’ye geçmemin sebebi beraber hizmet verdiğimiz arkadaşlarımızın Ak Parti kadroları içerisinde yer alması ve AK Parti’li bir belediye başkanı olarak daha iyi hizmet edebileceğimi düşündüğüm için AK Parti’ye geçtim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 10:33:04
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 18:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?