7
Mayıs
2024
Salı
MUĞLA

Turizm sezonu fuarlarla açılıyor

Güney Ege’de turizm sezonu, Marmaris’te 3-6 Mart tarihleri arasında düzenlenen MAROB ve TUREX Fuarları ile start alıyor. Marmaris Mares Otel’de 3-6 Mart tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak olan, Ajans Villa Ekip ve Marin Fuarcılık’ın ortaklaşa düzenlediği MAROB ve TUREX Fuarları, Yunanistan ve 12 adalardan gelecek ziyaretçiler nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. 100 firmanın yiyecek içecek ve yapı dekorasyonlarının sergileneceği fuarı, yaklaşık 6 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Bu yıl ikinci defa birlikte fuar düzenleyen MAROB ve TUREX yetkilileri, Grand Azur Otel’de düzenledikleri basın toplantısıyla fuar hakkında bilgi verdi. Fuarların oldukça renkli etkinliklere sahne olacağını belirten Ajans Villa Yönetim Kurulu Başkanı Umur Özlüer, "Fuarlara katılan ziyaretçiler sektördeki gelişmeleri yakından takip etme imkanı bulacaklar" dedi.

Marin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Başekin ise iki fuarın bu yıl birlikte ikinci yılı olduğunu hatırlatarak, " 3-6 Mart tarihleri arasında Marmaris merkezli olmak üzere Güney Ege Bölgesi ve 12 adaları da kapsayan geniş çaplı bir fuar gerçekleştiriyoruz. Fuarımıza 25 civarında basın mensubu, protokol ve 400 işadamını konuk edeceğiz. Fuar süresince Yunan adalarına ek gemi seferleri konuldu. Gemiler sürekli adalar ile Marmaris arasında yolcu taşıyacak. Yunanistan ve 12 adalardan kalitesi ve ucuzluğu nedeniyle Türk ürünlerine yoğun bir talep var. Bu ihracatı arttırmak amacıyla Yunanca tanıtım broşürleri hazırladık. Fuara Yunan basını yakın ilgi gösteriyor. İki Yunan televizyon kanalı ve köşe yazarları fuarı takip etmek için Marmaris’e gelecek. Renkli etkinliklerimiz olacak. 50 ana firma ve 50 temsilci firma olmak üzere toplam 100 firmanın katılacağı fuara 6 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz. Marmaris ve Güney Ege Bölgesi bu fuarlarla sezona merhaba diyecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 13:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?