22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

'Türk milletinin başı sağolsun'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan'ın, kalp krizi geçirdiği otelin genel müdürü Vedat Dalkıran üzüntü içerisinde yaşanan olayı anlattı.


TFF Başkanı Doğan'ın cuma gecesi, ailesi ile birlikte tatile geldiğini belirten Rixos Bodrum Otel Genel Müdürü Vedat Dalkıran, "Öncelikle Türk milletinin başı sağolsun. Türk Milli Takımı'nın başarısından sonra tatil için gelen başkanımızı kaybetmemiz büyük üzüntü yaşattı. Cumartesi günü her şey normaldi. Çok keyifli idi. Öğlen saatlerinde yemek için başka bir yere transferlerini yaptık. Sonra tekrar otele geldiler. Saat 17.30 gibi sağlık merkezindeki hamama giriyor. Hamamdan çıktıktan sonra saat 18.30 gibi dinlenmeye geçiyor. Olay da 18.45'te alt lobide cereyan ediyor" dedi.


Olayın yaşanmasının ardından Hasan Doğan'a otelin doktoru ile otelde konaklayan Belçikalı acil tıp uzmanının müdahalede bulunduğunu ifade eden Dalkıran,"Kısa sürede yapılan müdahale, ambulansın çok kısa sürede gelmesi avantajlı noktalardı ama bu üzücü olay meydana geldi. Ambulans geldiğinde müdahaleler devam ediyordu. Oksijen verildi, kalp masajı ve elektro şok uygulandı. Umudumuz kesilmemişti. Son ana kadar da umudumuzu yitirmeden hastaneye naklini yaptık. Hastanede iken ambulans helikopter çağırdık.


Her ihtimale karşı ambulans uçağı da ayarladık. Ama maalesef sonuç çok üzücü oldu" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 11:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?