4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Türkiye güvenilir bir ülke

BÜYÜKELÇİ RADDEWAY; “TÜRKİYE GÜVENİLİR BİR KENT”

İngiltere Büyükelçisi David Raddeway, Muğla’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Bodrum’dan sonra Muğla valisi Fatih Şahin’i ziyaret eden Büyükelçi Rüaddeway, Türkiye’nin güvenilir bir ülke olduğunu, vatandaşlarının tatilleri sırasında tedirginlik yaşamadıklarını belirtti.

Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla’nın tüm dünyadan insanları ağırladığını belirterek, onların memnuniyeti için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Vali Fatih Şahin, “Muğla’ya gelen 3 milyon turistin yarısı İngiliz vatandaşıdır. Onların rahat etmeleri, tatillerini huzurlu şekilde geçirmeleri için tüm kurumlarla ortak çalışmalar yapıyoruz. Turistler ve turizm Muğla’nın prestijidir. Onların ülkelerine memnun olarak dönmesi bizi mutlu eder. Turizm, ülkeler arasında hem kültürel alışverişin sağlanmasında hem de dostlukların kurulmasında önemli rol oynuyor. Bu nedenle turizme büyük önem veriyoruz” dedi.

İngiltere’nin Muğla’ya önem verdiğini kaydeden Büyükelçi David Raddeway, “Türkiye’ye gelen turistlerin büyük bir kısmı Muğla ve ilçelerini tercih ediyorlar. Bunun sebebi, hem eşsiz doğası hem de güvenilir bir kent olmasındır. Özellikle Muğla’da İngiliz vatandaşlarına büyük bir misafirperverlik gösteriliyor. Vali Fatih Şahin’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Büyükelçi David Raddeway Valilik Özel defterini imzaladı. Muğla Valisi Fatih Şahin’de Büyükelçi Raddeway’a, Yatağan’da yapılan el işlemesi hediye etti.

BÜYÜKELÇİ RADDEWAY; “TÜRKİYE GÜVENİLİR BİR KENT”
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:23:00
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 16:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?