4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Türkiye seçim sürecine girdi

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI, MUĞLA'DA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, "Sayın Başbakan ne derse desin, inşallah Türk milletinin önüne bu yıl içinde seçim sandığını getireceğiz" dedi.

Hafta sonu Muğla'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, partisinin Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinliğine katıldı.

Bir otelde düzenlenen etkinlikteki konuşmasında salondaki kadınlara seslenen Bölükbaşı, "Önümüzdeki dönem, Türkiye'nin seçimlere gittiği süreçte, kadınlarımıza çok büyük görevler düşmektedir. Milliyetçi Hareket'in tek başına iktidarının en büyük mimari inanın sizler olacaksınız. Bizler belki ulusal planda Milliyetçi Hareket'in düşüncelerinin kitlelere ulaştırılmasında belirli bir rol oynayabiliriz. Ama asıl cephede, arazide olan savaşacak sizlersiniz. O bakımdan kadın kollarımızın, seçim dönemine ve 7 buçuk yıldır Türkiye'yi bir harabeye çeviren Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarından kurtuluş gününe şimdiden hazır olmasını istiyorum. Çünkü sayın Başbakan ne derse desin inşallah Türk milletinin önüne bu yıl içinde seçim sandığını getireceğiz" dedi.

Konuşmasında iktidara yüklenen Bölükbaşı, "Bugün karşımızdaki Türkiye manzarası giderek yoksullaşan, işsizliğin korkutucu boyutlara ulaştığı, sosyal bünyedeki çürümenin hat safhaya ulaştığı bir Türkiye'dir. Bugün karşımızdaki Türkiye manzarası, AK Parti'nin himayesinde organize yolsuzluk çetelerince soyulan bir Türkiye'dir. Milli birliği yıkılmak istenen, milli kimliği sorgulanan, etnik temelde bir ayrışma sürecine sokularak çatıştırılmak ve bölünmek istenen bir Türkiye'dir. Bu Türkiye'nin mimari olan sayın Başbakan Erdoğan ve arkadaşlarından Türk milletinin seçim sandığı başında soracağı bir hesap vardır" diye konuştu.

"Sayın Başbakan'ın geçtiğimiz yıl Temmuz ayında gündeme getirdiği PKK açılımıdır" diyen Bölükbaşı, Türkiye'nin etnik temelde bölünerek iki milletli, iki kimlikli ve iki dilli bir vatandaşlar cumhuriyetine dönüştürülmeye çalışıldığını ileri sürdü. Bölükbaşı, "Fakat burada şu unutulmasın. Milliyetçi Hareket Türkiye için vardır. Türkiye sahipsiz değildir, çaresiz değildir. Türkiye'yi hiçbir karşılık beklemeden seven Türkiye sevdalılarının mabedi olan Milliyetçi Hareket kalesi düşmeden bu ihanet projesi başarıya ulaşamayacaktır. Bu kale de düşmeyecektir" dedi.

"Tarih henüz nihai hükmünü vermemiştir. Türk milliyetçileri henüz son sözlerini söylememiştir" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, sözlerini "Bin yılık kardeşliğini yaşa ve yaşat. Sonsuza kadar var ol Türkiye. Ne mutlu Türküm diyene" sözleriyle tamamladı.

Düzenlenen etkinliğe MHP Muğla Milletvekili Metin Ergun, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, parti genel merkezinden yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI, MUĞLA'DA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI, MUĞLA'DA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 23:35:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 10:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?