4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Türkiye’nin en genç roman yazarı

MARTAB’DAN KÜÇÜK YAZARA DESTEK SÖZÜ

Türkiye’nin en genç roman yazarı olan Marmarisli Rana Demiriz, Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.

Ziyarete öğrencisi olduğu Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Müdürü Rafet Coşkun, MARTAP Koordinasyon Kurulu Başkanı Asım Geniş ile anne ve babası da katıldı. Başkan Ali Acar küçük yaşta böylesi bir başarıya imza atarak bölge tanıtımına farkı bir yönden katkı yapmanın çok önemli olduğunu ifade ederek, Demiriz’i tebrik etti. Başkan Acar Rana Demiriz’e 2. kitabına MARTAP olarak sponsor olma sözü verdi. Kitabı 14 yaşında yazdığını belirten Rana Demiriz ise öykü olarak başladığı hikayesinin ilerleyen dönemlerde romana dönüştüğünü ifade etti.

Romanı ilk önce internette yayınlayan küçük yazar Rana Demiriz sözlerini şöyle sürdürdü “Hikâyemin internette gördüğü ilgi sonrası, öğretmenlerime ve aileme de danışarak ilk romanımı yayınladım”

Rana Demiriz ayrıca Başkan Ali Acar’ın sponsorluk teklifi karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ali Acar ziyaret sonunda Demiriz’e tanıtıma bu yolla yaptığı katkı dolayısıyla MARTAP adına plaket sundu. Rana Demiriz’de Başkan Ali Acar’a imzalı kitabını hediye etti.

MARTAB’DAN KÜÇÜK YAZARA DESTEK SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 17:04:00
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 23:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?